2022 Global Fleet Award-winnaars bekendgemaakt op Global Fleet Conference – Global Fleet


Verschillende leiders en teams werden erkend tijdens het diner en de receptie van de Global Fleet Conference 2022.

Ross Stewart, RMS3 digitaal


Terwijl de zon onderging aan de horizon en de Atlantische golven over het witte zandstrand van Hollywood, Florida streken, werden verschillende vlootleiders erkend voor hun bijdragen aan de wereld van het wereldwijde vlootbeheer op het hoogtepunt van de tiende Global Fleet Conference, georganiseerd door Bobit en Automobielvloot tijdschrift, op 8 juni 2022.

De prijzen werden gesponsord door Polestar (die ook een Polestar 2 voor de GFC Ride and Drive leverde), en verschillende leiders uit alle hoeken van Noord-Amerika werden erkend.

Jaime Bringas werd uitgeroepen tot Global Fleet Visionary of the Year 2022. Bringas werkt voor Phillip Morris International, Mexico, en is voorzitter en medeoprichter van AMAFA (el Asociación Mexicana de Administradores de Flotilla Automotriz), het Mexicaanse equivalent van NAFA (de National Association of Fleet Administrators).


Jaime Bringas is de 2022 Global Fleet Visionary of the Year en helpt een nieuw tijdperk van vlootprofessionaliteit en verantwoordelijkheid in te luiden met nieuwe partnerschappen en programma's in samenwerking met AMAVe. - Ross Stewart, RMS3 digitaal

Jaime Bringas is de 2022 Global Fleet Visionary of the Year en helpt een nieuw tijdperk van vlootprofessionaliteit en verantwoordelijkheid in te luiden met nieuwe partnerschappen en programma’s in samenwerking met AMAVe.

Ross Stewart, RMS3 digitaal


Bringas speelde een belangrijke rol bij het introduceren van een vlootcertificeringsprogramma naar Latijns-Amerika, een onderwerp dat hij introduceerde op het Global Fleet Congress als onderdeel van het mede-georganiseerde LatAm Fleet Congress. Volgens AMAFA, dat een netwerkplatform voor leden biedt, is de certificering een belangrijke kans voor wagenparkbeheerders in LatAm, die meestal on-the-job moeten leren. Het programma is gestructureerd in drie niveaus: een cursus van 15 modules over vloot-essentials, gevolgd door een tweede cursus die een diepe duik in specialisaties biedt, en de derde die zich richt op professionele ontwikkelingsvaardigheden.


Bringas presenteerde ook op de Global Fleet Conference en introduceerde meer dan een dozijn nieuwe modules binnen een certificeringsprogramma in drie stappen. - Ross Stewart, RMS3 digitaal

Bringas presenteerde ook op de Global Fleet Conference en introduceerde meer dan een dozijn nieuwe modules binnen een certificeringsprogramma in drie stappen.

Ross Stewart, RMS3 digitaal


AMAFA werkt samen met AMAVe (de Mexican Association of Vehicle Leasing Companies) om inhoudelijke expertise voor de cursussen te bieden. Volgens Bringas zullen de kosten van het programma “betaalbaar zijn en tegelijkertijd een grote waarde opleveren”.

De uitbreiding van AMAFA tot een nationale vlootvereniging werd door Automotive Fleet-redacteur Mike Antich geprezen als een: “historisch moment” voor alle betrokkenen.


Mark Peabody nam de prijs in ontvangst namens 3M en zijn team voor het 2022 Global Fleet Team of the Year. Peabody nam ook deel aan verschillende breakout-sessies als een bekend panellid en enthousiaste deelnemer. Peabody is de wereldwijde vlootleider, faciliteiten en diensten bij 3M. - Ross Stewart, RMS3 digitaal

Mark Peabody nam de prijs in ontvangst namens 3M en zijn team voor het 2022 Global Fleet Team of the Year. Peabody nam ook deel aan verschillende breakout-sessies als een bekend panellid en enthousiaste deelnemer. Peabody is de wereldwijde vlootleider, faciliteiten en diensten bij 3M.

Ross Stewart, RMS3 digitaal


Volgende, 3M is uitgeroepen tot Global Fleet Team of the Year. Mark Peabody nam de prijs namens zijn team in ontvangst; Peabody is wereldleider op het gebied van wagenparken – faciliteiten en diensten bij 3M.


Bob Gonke nam de Global Fleet Hall of Fame-prijs in ontvangst voor Dennis LaLiberty, voormalig vice-president van Wheels. Gonke is senior manager accounts bij LeasePlan. - Ross Stewart, RMS3 digitaal

Bob Gonke nam de Global Fleet Hall of Fame-prijs in ontvangst voor Dennis LaLiberty, voormalig vice-president van Wheels. Gonke is senior manager accounts bij LeasePlan.

Ross Stewart, RMS3 digitaal


Als laatste werden verschillende nieuwe inductees vereerd om lid te worden van de Global Fleet Hall of Fame. Eerst, Dennis LaLiberty kreeg een warm welkom van de verzamelde honderden aanwezigen, hoewel hij de conferentie niet kon bijwonen; LaLiberty is gepensioneerd vice-president van Wheels. Bob Gonke, senior accountmanager bij Wheels, sprak een paar woorden en nam de prijs namens hem in ontvangst.

“Het horen van wat Dennis voor zoveel mensen in de gemeenschap betekende, bevestigt waarom ik doe wat ik doe”, zei Gonke.

“Net als Dennis moeten we ervoor zorgen dat we altijd leren, onszelf informeren over wereldgebeurtenissen en hoe dat de vlootruimte beïnvloedt; creatief en innovatief denken om de industrie vooruit te helpen; de volgende generatie wagenparkprofessionals ondersteunen en helpen; en betalen naar voren.

Toen mij werd verteld dat ik een paar woorden zou kunnen zeggen om dit namens Dennis te accepteren, nam ik onmiddellijk contact op met enkele van mijn collega’s en collega’s die met Dennis in contact waren gekomen in de loop van zijn 40+-jarige carrière bij Wheels. De veelvoorkomende woorden die in bijna elke reactie werden gebruikt, waren: uitgaand, warm, en delen. Twee personen noemden Dennis ‘hun eerste mentor in de vlootindustrie’ en legden uit dat zijn passie voor zowel de vloot als de mensen aanstekelijk was en hen enthousiast maakte om een ​​grotere rol in de vlootgemeenschap te gaan spelen.”

Vervolgens werd Jim McCarthy gehuldigd. McCarthy is gepensioneerd directeur voertuigbeheerservices voor Siemens Shared Services.


Theresa Ragozine werd opgenomen in de Global Fleet Hall of Fame. Ragozine is gepensioneerd en voormalig vice-president inkoop voor Johnson & Johnson. - Ross Stewart, RMS3 digitaal

Theresa Ragozine werd opgenomen in de Global Fleet Hall of Fame. Ragozine is gepensioneerd en voormalig vice-president inkoop voor Johnson & Johnson.

Ross Stewart, RMS3 digitaal


Theresa Ragozine werd vervolgens gehuldigd. Ragozine is gepensioneerd en voormalig vice-president inkoop voor Johnson & Johnson, en vertelde hoe dankbaar ze was om te worden geëerd in een branche waar ze van ging houden.


Mike Antich van Automotive Fleet werd ook opgenomen in de Global Fleet Hall of Fame. Antich is al meer dan drie decennia het boegbeeld van het tijdschrift en is een van de meest betrouwbare, deskundige en vriendelijke wagenparkprofessionals in de branche van vandaag. - Ross Stewart, RMS3 digitaal

Automobielvloot‘s Mike Antich werd ook opgenomen in de Global Fleet Hall of Fame. Antich is al meer dan drie decennia het boegbeeld van het tijdschrift en is een van de meest betrouwbare, deskundige en vriendelijke wagenparkprofessionals in de branche van vandaag.

Ross Stewart, RMS3 digitaal


Eindelijk, die van Bobit Mike Antich werd opgenomen in de Global Fleet Hall of Fame. Antich is mogelijk de meest erkende (en herkenbare!) leider in de vloot van vandaag, met meer dan drie decennia als Bobit-medewerker en boegbeeld van Automobielvloot tijdschrift. Antich, begeleid door Ed Bobit toen hij voor het eerst werd aangenomen, blijft een bron van kennis, goede wil en vooruitstrevend denken binnen de vlootwereld en ontving een staande ovatie om het prijsgedeelte van het diner af te sluiten.

Proficiat aan alle winnaars van de Global Fleet Award – verleden, heden en toekomst! We kijken ernaar uit u volgend jaar te zien op de Global Fleet Conference in 2023.

Oorspronkelijk gepost op Wereldwijd wagenparkbeheer

creditSource link

Automotiveart.nl
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart