Electric Last Mile Solutions (ELMS) moet faillissement aanvragen – Green Fleet


Terwijl een andere grote startup van elektrische voertuigen instort, blijft de vraag over hoeveel startups deze tijden kunnen doorstaan, onbeantwoord. ELMS zal het faillissement van Chapter 7 aanvragen.

ELMS


Na het beoordelen van zijn producten en commercialiseringsplannen tegen een wereldwijd tekort aan onderdelen, arbeid en meer in de toeleveringsketen, kondigde Electric Last Mile Solutions (ELMS) aan dat het van plan is om faillissement van Chapter 7 aan te vragen.

De aankondiging komt kort nadat ELMS een onderzoek van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission bekendmaakte en haar meest recente zakelijke vooruitzichten, die in maart werden gepubliceerd, introk. De SEC deed onderzoek naar zaken die in eerdere dossiers naar voren waren gebracht, waaronder het naleven van: NASDAQnoteringsregels en aanhoudende meningsverschillen met een accountantskantoor.

Zowel CEO Jim Taylor als voorzitter/oprichter Jason Luo namen in februari ontslag, wat aangeeft dat er een grimmige weg voor ons ligt in plaats van een onderzoek naar hun respectieve aandelenaankopen.

ELMS gaf een korte verklaring af en zei: “Het samengestelde effect van deze gebeurtenissen – samen met een lopend SEC-onderzoek dat dit jaar is gestart – maakte het buitengewoon uitdagend om een ​​nieuwe auditor te vinden en aanvullende financiering aan te trekken.”

ELMS heeft onlangs ongeveer 24% van zijn personeel ontslagen nadat het in juni 2021 naar de beurs ging via een fusie met het blanco chequebedrijf Forum Merger III Corp.

Bekijk deze video om te leren hoe je een onafhankelijke EV-maker beoordeelt:


creditSource link

Automotiveart.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart